Hoi! Ik ben Inge

Ik stel me graag aan je voor!

Als je een cursus bij me gaat volgen wil je natuurlijk ook graag weten wie ik ben! 😉

Ik ben Inge; Masseur, Docent Babymassage en Kindermassage, Kinderyoga docent, Leerkracht Basisonderwijs en Psycholoog.

En moeder! Van een lieve tweeling.

Na mijn 2 studies (de Pabo en Psychologie aan de universiteit van Nijmegen) heb ik jaren voor de klas gestaan, wat ik erg leuk vond! Toch ging ik steeds meer op zoek naar een manier om echt aandacht te kunnen geven aan elk individueel kind en liever niet aan 30 tegelijk. Ook wilde ik graag meer met ‘mijn handen’ doen. Ik ben meerdere massageopleidingen en een kinderyoga opleiding gaan volgen. Meer met mijn handen doen nam ik dus erg letterlijk! In 2010 opende ik mijn Massagepraktijk Fijn! voor (zwangere) vrouwen en kinderen. Ik gaf Zwangerschapsmassages (op een speciale tafel met uitsparing voor je zwangere buik, echt heerlijk ligt dat!), Mamamassages, 4 verschillende Cursussen Kindermassage (baby, dreumes, peuter & kind) en Kinderyoga. Ik heb dit altijd met veel plezier gedaan en heb meer dan 1500 lieve moeders en kinderen kunnen helpen met een ontspannende massage of leerzame cursus.

Nadat ik mijn tweeling kreeg, die 6,5 week te vroeg geboren werd en geen makkelijke start had, zag ik nog meer het belang van een goede hechting. En kon ik de voordelen van babymassage ook bij mijn eigen kinderen zien! Nog steeds masseer ik mijn kinderen elke dag en ze vinden het geweldig. En ik ook! Het zijn de mooiste momentjes van de dag.

Een goede band met je kind (die je vooral opbouwt in de eerste 5 jaar) geeft zoveel voordelen voor de rest van zijn leven. En het is helemaal niet zo ingewikkeld! Het masseren van je kind is eenvoudig, door iedereen te leren (met mijn Online Cursussen!) en draagt voor een groot deel aan bij een goede hechting. Als je masseert maak je lichamelijk contact met je kind en ben je echt samen in het nu. En het is natuurlijk ook gewoon nog eens super leuk om te doen!

Mijn missie is een grote 😉 Ik wil graag dat zoveel mogelijk ouders leren hoe ze hun kind een fijne massage kunnen geven. Het hoeft helemaal niet perse elke dag en het hoeft ook helemaal niet lang te duren. Maar als je kind (bijna) dagelijks echt voelt dat je er voor hem bent, dan leg je een mooie basis voor de toekomst! En een wereld vol goed gehechte mensen vol zelfvertrouwen, dat is een goed idee toch?

Doe je mee aan mijn missie en ga je je kind masseren?

Ik leer het je heel graag! Ik gun jou en je kind een fijne, sterke en bijzondere band!

Fijne dag samen!

Liefs Inge