Hoi! Dit zijn wij!

Alex, Inge en onze tweeling Loek & Teuntje!

We stellen ons graag even kort aan je voor!

Alex ♥ wijn, reizen, wielrennen, wandelen in de natuur, Bruce Springsteen, Daft Punk, Fikkie stoken, Lekker eten. Alex heeft bedrijfskunde gestudeerd en gewerkt als Pre-Sales Specialist bij een groot software bedrijf

Inge ♥ dieren, reizen, dansen, buiten zijn, gezond eten en koken/bakken, nieuwe dingen leren waarvan je dacht dat je ze niet kon, koffie met slagroom, Tinto Verano, Champagne en Scandinavische series kijken. Oh ja en van hardlopen…..toen er nog geen kinderen waren 😉 En van Alex en Loek & Teuntje natuurlijk! Inge is basisschoolleerkracht, cultuur en godsdienst pyscholoog, kinderyoga juf en masseur. Inge heeft jaren in het onderwijs en speciaal onderwijs gewerkt. En 7 jaar een goedlopende Massage/Yogapraktijk voor (zwangere) vrouwen, baby’s en kinderen in Nijmegen gehad.

Loek ♥ knuffelen, spelen met autootjes en treinen en eten, vooral pannenkoeken! Oh ja en knuffelen 😉

Teuntje ♥ buiten zijn zonder schoenen of in de regen, (samen) boekjes lezen en alles zelf doen!

Samen houden ze ervan om van alles te ontdekken, het liefst buiten….en onder de modder, van boven tot onder 😉 Als het maar samen met papa en mama is, dan is alles goed!

Herinneringen aan mooie reizen!

Voor we aan ons grote avontuur begonnen hebben we al veel mooie reizen mogen maken. Toen we nog met z’n tweetjes waren hebben we in 2006/2007 een wereldreis van een jaar gemaakt; een super tijd! Daarna nog reizen naar Indonesië, Argentinië, Tibet, Cuba en reizen binnen Europa. Toen onze tweeling 4 maanden oud was zijn we met ons campertje naar Zuid Frankrijk en Italië geweest. Later bezochten we Tenrife en Ibiza en de meest geweldige reis; Zuid Afrika. Het is geweldig om samen te zijn, nieuwe dingen te ervaren en mooie herinneringen te maken!