Online Cursus Kindermassage – Coming Soon!

Fijne massagetechnieken die makkelijk (samen met je kind) te leren zijn voor dagelijkse ontspanning!

Kindermassage!

Ik geef deze cursus al meer dan 7,5 jaar met veel plezier in mijn Massagepraktijk Fijn!

Nu ben ik bezig om er een geweldige online cursus van te maken, zodat iedereen deze fijne cursus kan volgen.

Nog even geduld, binnenkort vind je hier alle info over deze cursus!

“Evan en ik willen je heel graag bedanken voor de ontzettend leuke en fijne ouder-kind massage cursus die we bij jou hebben gedaan. Na de eerste keer waren we beiden zo enthousiast dat we het totaalpakket van 3 bijeenkomsten niet konden weerstaan. Zowel Evan (6 jaar) en ik hebben ons heerlijk kunnen ontspannen, de ontspannen en speelse manier waarop jij ons masseren leerde vonden we leuk, en ook de spelletjes stelden we zeer op prijs. Met regelmaat krijg ik van Evan een weerbericht op mijn rug, en van het weekend kwam hij weer met iets nieuws aanlopen dat ik zou kunnen gebruiken om zijn rug te masseren. We vonden de sfeer heerlijk, het was een uurtje van rust en fijne ontspanning samen. En bij jou voelden we ons helemaal thuis! Lieve groetjes”
Anouk en Evan