fbpx
Is je kind gespannen?
Merk je dat je kind onrustig is?
Kan je kind de dag moeilijk los laten voor het slapen gaan?
Slaapt je kind slecht?
 
Dit heeft grote impact op het leven van je kind, op dat van jou als ouder en van jullie als gezin. Spanning in huis zorgt voor kortere lontjes bij iedereen en maakt het er meestal niet gezelliger op. Je hebt sneller ruzie en voelt je minder verbonden met elkaar.
 
Wil je je kind graag helpen, zorgen dat hij of zij weer lekker in z’n vel zit?
Maar weet je niet goed hoe?
ddd

Gelukkig is er een manier.

dd
Een eenvoudige manier om je kind te helpen spanning los te laten.
Een manier die je niet veel tijd kost en super makkelijk is toe te passen.
Namelijk door een speciaal ontwikkelde Massage voor Kinderen! 
 
Ik leg het je graag uit, maar ik zal me eerst ff kort voorstellen 😉
cc

Ik ben Inge…

cc
Leerkracht basisonderwijs, psycholoog, masseur en moeder van een (temperamentvolle én gevoelige) tweeling en ik merk; als een van de kids gespannen is, staan we sneller als een soort kemphanen tegenover elkaar. Zeker nu, nu ikzelf ook gespannener ben door alle dingen die er om ons heen gebeuren in de wereld. Wat dan helpt is een pauze, een moment van rust, in het NU zijn en met m’n aandacht volledig bij de kinderen; ik geef ze een massage!
 
Een van de fijnste en beste manier om écht even met al je aandacht bij je kind te zijn (en zelf intussen ook te ontspannen!) is door het geven van een massage aan je kind. Door de oxytocine die tijdens het masseren bij jou en bij je kind vrij komt glijdt spanning van je af. Je kind kan weer beter aarden en ontspannen (en jij ook!). Je voelt meteen ook weer meer verbinding met elkaar, je band wordt sterker!
 
Een goed plan dus, zo’n kindermassage! 🙂
 
Maar hoe moet dat dan?
 
Dat leer ik je graag in een van mijn laagdrempelige Online Cursussen Kindermassage (je kunt kiezen uit Baby, Dreumes, Peuter en Kindermassage) waar je de deur niet voor uit hoeft!
Je hebt alleen een flesje olie (check hier mijn tip voor 100% Natuurlijke Kindermassage Olie!), een rustig plekje en een mobiel/iPad/laptop nodig…oja, en je kind natuurlijk! 😉
cc
Massage voor kinderen

Massage voor kinderen

cc

Andere ouders over de cursus Kindermassage

cc
“Bedankt Inge. Wat kwam deze cursus op het juiste moment!
Mijn dochter Marlijn en ik konden een fijn rustig momentje samen, liefst voor het slapen gaan, goed gebruiken. De afgelopen weken waren we veel samen thuis en was structuur vaak ver te zoeken. Naar bed gaan is echt een moment geworden waar we hier allemaal tegenop zagen. Maar nu hebben we in de “naar bed gaan” routine ook een fijne massage ingebouwd. Marlijn geeft zelf al aan welk lichaamsdeel zij graag gemasseerd wil hebben en kent de liedjes al beter dan ikzelf.
De technieken zijn niet te moeilijk en door de leuke namen ook makkelijk te onthouden. De bijpassende liedjes en rijmpjes maken het helemaal compleet, zeker omdat Marlijn echt dol is op liedjes zingen.” Vivian
 
“Onlangs heb ik de Kind massage cursus gevolgd bij Fijn!
Een geweldige, leuke, leerzame kindermassage voor jong en oud. Ook voor grote kinderen, zoals die van mij van 7 en 9 jaar, ze vinden het erg fijn als ik ze zo masseer. Heerlijk ontspannend als ze een drukke dag hebben gehad op bv school. Ik raad iedereen zo’n fijne cursus aan voor zowel kleine als grote kinderen!!” Mariëlle
 
Als je weet hoe je je kind een fijne massage kunt geven heb je altijd een soort ‘magische tool’ in handen waarmee je je kind direct kunt helpen ontspannen.
Help je kind vandaag nog, het kost je maar een paar minuten per dag! ❤️
 
Ik wens jou en je kind heel veel fijne massage momentjes toe!
 
Liefs Inge ❤️

 

He psssst…..Je kunt deze cursussen trouwens ook kado doen! Check daarvoor mijn Fijne Kadobonnen!