fbpx
Online cursus kindermassage

Help je kind ontspannen & beter slapen!

Maak nu op een Eenvoudige Manier (en GRATIS!) Kennis met Kindermassage

“Hoi Inge,

Iedere avond was hetzelfde liedje als het beddtijd was voor mijn dochter, nog even dit nog even dat, en vervolgens duurde het standaard nog een uur voordat ze eindelijk de rust had om in slaap te vallen. We hebben nu twee avonden de techniek toegepast, ik zag mijn dochter letterlijk tot rust komen van de hoofdmassage en de spaghetti slierten waardoor ze sneller kan slapen. Geweldig! Ik kan het iedere ouder en kind aanraden!
Groetjes Marloes”
“Hi Inge,
Ik heb de mini cursus ontvangen en we zijn meteen begonnen met de massagespelletjes! Mijn zoontje (6) vindt de spaghetti slierten geweldig en komt echt tot rust van de hoofdmassage. Zo fijn voor het slapen gaan! En hij heeft nu ook geleerd hoe hij het bij mij kan doen, heerlijk! 
Groetjes van een ontspannen mama en zoon! ​
Esther & Bram”