fbpx

Ik help je graag!

Daarom vind je hier veel Fijns voor jou en je kind!

Aanraking & huidcontact

 

Is je kind gespannen? Merk je dat je kind onrustig is? Kan je kind de dag moeilijk los laten voor het slapen gaan? Slaapt je kind slecht?

Deze spanning heeft impact op het leven van je kind en daarmee ook op dat van jou als ouder en dat van jullie als gezin. Spanning in huis zorgt voor kortere lontjes bij iedereen en maakt het er meestal niet gezelliger op. Je hebt sneller ruzie en voelt je minder verbonden met elkaar.
 
Gelukkig is er een oplossing!
 
Aanraking en huidcontact zijn super belangrijk voor een mens. Aanraking is echt een levensbehoefte! Zeker ook voor kinderen.
 
En kindermassage kan je daarbij helpen. Kinderen die regelmatig op een liefdevolle manier aangeraakt worden kunnen makkelijker ontspannen, hebben een sterker immuunsysteem en minder angstige gevoelens. Ze kunnen makkelijker in slaap vallen en slapen meer ontspannen.
 
 Door massage komt je kind tot rust!
 
 Wil jij kennis maken met kindermassage? Dat kan! 
Ik heb 3 Online Mini Cursussen ontwikkeld zodat je een beetje kunt ‘snuffelen’ aan kindermassage.

Alle Online Mini Cursussen zijn zeer laagdrempelig, je hebt geen enkele kennis van massage nodig, het kost je niet veel tijd …maar levert je wel veel op! Namelijk; een ontspannen kind, een fijn bedritueel (zodat je kind tot rust komt voor het slapen gaan) en een sterkere band met je kind. En heel veel plezier samen 🙂

Deze Online Mini Cursussen zijn nu tijdelijk zeer laag geprijsd of zelfs gratis!

Kies & Klik (op een van de foto’s of groene knoppen hieronder) en je online mini cursus komt meteen naar je toe.

Ik hoop dat jij en je kind(eren) veel aan deze mini cursussen zullen hebben!

Veel Massageplezier! Liefs Inge