Ik help je graag!

Daarom vind je hier GRATIS Fijns voor jou en je kind!

Aanraking & huidcontact

  

Is je kind gespannen? Merk je dat je kind onrustig is? Kan je kind de dag moeilijk los laten voor het slapen gaan? Slaapt je kind slecht? Zeker in deze Sinterklaas tijd kan je kind zicht extra gespannen voelen.
 
Deze spanning heeft impact op het leven van je kind en daarmee ook op dat van jou als ouder en dat van jullie als gezin. Spanning in huis zorgt voor kortere lontjes bij iedereen en maakt het er meestal niet gezelliger op. Je hebt sneller ruzie en voelt je minder verbonden met elkaar.
 
Gelukkig is er een oplossing!
 
Aanraking en huidcontact zijn super belangrijk voor een mens. Aanraking is echt een levensbehoefte! Zeker ook voor kinderen.
En kindermassage kan je daarbij helpen. Kinderen die regelmatig op een liefdevolle manier aangeraakt worden kunnen makkelijker ontspannen, hebben een sterker immuunsysteem en minder angstige gevoelens. Ze kunnen makkelijker in slaap vallen en slapen meer ontspannen.

Door massage komt je kind tot rust!

Wil jij kennis maken met kindermassage? Dat kan! Ik heb 4 Online Mini Cursussen ontwikkeld zodat je een beetje kunt ‘snuffelen’ aan kindermassage.

Alle Online Mini Cursussen zijn zeer laagdrempelig, je hebt geen enkele kennis van massage nodig, het kost je niet veel tijd …maar levert je wel veel op! Namelijk; een ontspannen kind, een fijn bedritueel (zodat je kind tot rust komt voor het slapen gaan) en een sterkere band met je kind. En heel veel plezier samen 🙂

En het is NU helemaal GRATIS!

Ik hoop dat jij en je kind(eren) veel aan deze mini cursussen zullen hebben!

Je kunt hieronder kiezen uit 4 Online Mini Cursussen

Scroll naar beneden en kies een Mini Cursus, vul je naam en email in en ontvang de GRATIS cursus meteen in je mailbox! Veel massageplezier!

“Ha Inge,
 
Wat leuk dit zeg! Poes aaien en het kriebelversje op het gezicht zijn favoriet bij mijn zoontje van 1,5. Ik had het niet verwacht maar hij komt echt tot rust tijdens de versjes! Heel fijn om te zien.
 
Super leuk om dit samen te doen, hij vraagt er nu zelfs elke dag om!
 
Liefs Debbie & Kees”
“Lieve Inge,
 
Deze mini cursus viel direct in de smaak bij mijn peuter (bijna 3). Alle dieren die langskomen doet ze na en ik heb ook al een klimmende aap aan mijn been gehad 😉 Super fijn om zo samen met massage bezig te zijn, echt genieten!
 
Dank je wel Inge!

Groetjes 
Maartje en Catoo”

“Hoi Inge,

Iedere avond was hetzelfde liedje als het beddtijd was voor mijn dochter, nog even dit nog even dat, en vervolgens duurde het standaard nog een uur voordat ze eindelijk de rust had om in slaap te vallen. We hebben nu twee avonden de techniek toegepast, ik zag mijn dochter letterlijk tot rust komen van de hoofdmassage en de spaghetti slierten waardoor ze sneller kan slapen. Geweldig! Ik kan het iedere ouder en kind aanraden!
Groetjes Marloes”
“Hi Inge,
Ik heb de mini cursus ontvangen en we zijn meteen begonnen met de massagespelletjes! Mijn zoontje (6) vindt de spaghetti slierten geweldig en komt echt tot rust van de hoofdmassage. Zo fijn voor het slapen gaan! En hij heeft nu ook geleerd hoe hij het bij mij kan doen, heerlijk! 
Groetjes van een ontspannen mama en zoon! ​
Esther & Bram”
“Lieve Inge,
 
Bedankt voor de mini cursus! Inmiddels al veel gedraaid met de beentjes. Dat vindt mijn kleine meisje erg fijn😀
 
Het werkt als een tierelier: beentjes omhoog en ze stopt meteen met huilen!
 
Warme groet van Lisanne”
“Hoi inge,
 
Dank je wel, je tips hebben nu al super geholpen en meneer vind eigenlijk verlichting. Zo prettig voor hem en ons!
 
Met vriendelijke groet,
Marleen”