Ik help je graag!

Daarom vind je hier GRATIS Fijns voor jou en je kind!

Aanraking en huidcontact

Aanraking en huidcontact zijn super belangrijk voor een mens. Aanraking is echt een levensbehoefte! Zeker ook voor kinderen.

We leven in een gekke tijd…Veel dingen zijn onzeker en nieuw voor ons allemaal, dat brengt veel spanning met zich mee. We zouden elkaar juist nu moeten kunnen steunen met een knuffel of een arm om iemand heen. Op een liefdevolle manier aangeraakt worden zorgt voor ontspanning, een sterker immuunsysteem en minder angst. Erg belangrijk dus, zeker nu!

Ik help jou en je gezin graag met wat ontspanning. Met fijne rustmomentjes voor jou en je kind(eren). Even op adem komen in alle hectiek en even alleen maar in het nu zijn samen met je kind.

Alle Online Mini Cursussen zijn zeer laagdrempelig, je hebt geen enkele kennis van massage nodig, het kost je niet veel tijd …maar levert je wel veel op! Namelijk een sterkere band met je kind, plezier en ontspanning.

En het is nu helemaal GRATIS!

Ik hoop dat jij en je kind(eren) veel aan deze mini cursussen zullen hebben!

Veel massageplezier!

Je kunt hieronder kiezen uit 4 online mini cursussen

Scroll naar beneden en kies je GRATIS cursus!

 

Online Mini Cursus; ‘7 tips bij Darmkrampjes’

Online Mini Cursus; ‘Kennismaken met Dreumesmassage’

Online Mini Cursus; ‘Kennismaken met Peutermassage’

Online Mini Cursus; ‘Kennismaken met Kindermassage’

“Lieve Inge,
 
Bedankt voor de mini cursus! Inmiddels al veel gedraaid met de beentjes. Dat vindt mijn kleine meisje erg fijn😀
 
Het werkt als een tierelier: beentjes omhoog en ze stopt meteen met huilen!
 
Warme groet van Lisanne”
 
 
“Ha Inge,
 
Wat leuk dit zeg! Poes aaien en het kriebelversje op het gezicht zijn favoriet bij mijn zoontje van 1,5. Ik had het niet verwacht maar hij komt echt tot rust tijdens de versjes! Heel fijn om te zien.
 
Super leuk om dit samen te doen, hij vraagt er nu zelfs elke dag om!
 
Liefs Debbie & Kees”
“Lieve Inge,
 
Deze mini cursus viel direct in de smaak bij mijn peuter (bijna 3). Alle dieren die langskomen doet ze na en ik heb ook al een klimmende aap aan mijn been gehad 😉 Super fijn om zo samen met massage bezig te zijn, echt genieten!
 
Dank je wel Inge!

Groetjes 
Maartje en Catoo”
“Hi Inge,
 
Ik heb de mini cursus ontvangen en we zijn meteen begonnen met de massagespelletjes! Mijn zoontje (6) vindt de spaghetti slierten geweldig en komt echt tot rust van de hoofdmassage. Hij heeft nu zelfs geleerd hoe hij het bij mij kan doen, heerlijk! 

Groetjes van een ontspannen mama en zoon! ​
Esther & Bram”