fbpx

Je kind laten opgroeien lijkt zo makkelijk maar dat is toch niet altijd zo!

Toen ik een tweeling kreeg was is echt nog zo onervaren op het gebied van het hebben van kinderen…..en ik kreeg er meteen 2 tegelijk 😉 Het heeft mij heel wat avondjes op Facebook en Internet gekost om te ontdekken wat er allemaal kan en mag. Want veel dingen lijken niet te mogen. Je kind “teveel” bij je houden, samen slapen…ieks gevaarlijk! En slaap je dan zelf nog wel? Je kind oppakken als het huilt…. Ik begon het moeder-zijn avontuur, achteraf gezien eigenlijk heel naif. Borstvoeding? Haha ja als het lukt is het mooi, we zien het wel. Een draagdoek, wat is dat? Maar toch, tijdens het aanmodderen kwam ik er steeds meer achter wat wel of niet goed voelde. En achteraf bleek dat wat ik deed, vanuit een soort aangevoel, bestond en een naam had! Fijn om eindelijk herkenning te vinden. Wat zou het fijn zijn geweest als ik alle info veel sneller had kunnen vinden, liefst al voor de geboorte. Dan scheelt een hoop onzekerheid. Nu wil ik jou graag helpen door te vertellen wat er allemaal mogelijk is. Niet omdat het zo dat perse moet of hoort, maar meer als het gevoel hebt, het moet toch anders kunnen maar in mijn omgeving hoor ik er niks over. Dat je dan een beetje herkenning kunt vinden!

Onderwerpen, Attachment parenting, Borstvoeding, Rapley methode, Suikervrij, Samen slapen, Dragen, Gezonde voeding (sterk immuunsysteem), en nog veel meer!

Ik vertel je wat over mijn eigen ervaring, maar ik ben zeker geen expert dus ik geen je ook veel links naar leuke blogs en website. Zodat jij je eigen zoektocht kan starten, maar dan wat sneller en minder onzeker!