Expedition Family Happiness!

Op reis door Europa in een oldtimer camper met ons gezin, op zoek naar mooie ervaringen en geweldige herinneringen!

Onze droom…

In 2010 ben ik (Inge) begonnen met Massagepraktijk Fijn!

In het begin was het natuurlijk erg spannend, maar al snel kwamen er heel veel fijne klanten naar Fijn! Ik heb ruim 7 jaar vele vrouwen mogen volgen tijdens één of meerdere zwangerschappen. Baby’s mogen zien groeien tijdens de vele cursussen babymassage. Leuke lessen Kinderyoga gegeven. Mensen geholpen met onstpannnende massages tijdens moeilijke periodes, of gewoon omdat het best wel broodnodig is om af en toe even fijn te ontspannen! En dat was geweldig! Ik heb met veel van mijn fijne klanten een band opgebouwd en heb er altijd van genoten om met zoveel lieve vrouwen te mogen werken!

Toch knaagde het al een tijdje…

Alex en ik wilden kijken of we ons leven ook anders in konden vullen. Wij zijn maanden, nee zelfs jaren, bezig geweest met de voorbereiding van onze Droom: Een andere lifestyle uitproberen! Niet meer van 9 tot 5 binnen zitten of in mijn geval staan ;-), veel achter de computer. Af en toe op vakantie….en de rest van de tijd aan ’t werk.

We wilden op zoek naar een leven waarin werk en plezier meer in balans is. Of zoals dat wel eens zo mooi gezegd wordt;

Een leven waarvan je geen vakantie nodig hebt! Omdat je elke dag een beetje werkt en een beetje “vakantie viert”.

Een leven waarin we veel buiten kunnen zijn, in de natuur. Meer samen met onze tweeling. Meer leven in het moment en echte aandacht voor elkaar hebben. Kijken wat voor een avonturen er op ons pad komen! De kinderen wat van de wereld laten zien…Mooie herinneringen maken…dat soort dingen 😉

We willen Meer Samen Zijn als gezin en Minder in de Waan van de dag leven.

Jagen & Verzamelen!

Dat klinkt allemaal leuk, maar hoe hebben we dat aangepakt?

We hebben meer dan 2 jaar lang dag en nacht gewerkt. Alles voorbereid voor ons nieuwe leven….en nu is onze droom werkelijkheid geworden! We wonen in een Camperbus met onze kinderen en reizen door Europa! Wie weet waar we allemaal nog meer terecht komen!

Digital Nomads

We zijn nu dus Digital Nomads, zoals dat dan heet 😉 We werken locatie onafhankelijk.

We verhuren een kindvriendelijke Finca in Andalusië, we verhuren ons Campertje ‘Ted’ vanuit Malaga en we geven Online Cursussen Baby-, Dreumes-, Peuter- en Kindermassage. Meer weten? Klik op een van de knoppen!

Naast het werken willen we, zoals dat hoort bij het leven van een nomade, “Jagen & Verzamelen” 😉

Op Jacht naar Geweldige Ervaringen & Mooie Herinneringen Verzamelen.

Ontdekken wat families gelukkig maakt, en hopelijk kunnen we andere gezinnen inspireren!

Doel van onze Expeditie:

Reizen en de kids de wereld laten zien – Samen zijn met onze kids – In Aandacht leven – Nieuwe dingen Leren – Gelukkig zijn met Minder Spullen – Heel veel Buiten zijn! – Jou Inspireren! – Met onze Handen Werken – Helpen waar we kunnen – Heel veel Dieren Knuffelen – Plezier maken & de Slappe Lach hebben – Lief zijn voor Moeder Aarde – Onze kids “Worldschoolen” – Vreemd Eten Proeven – Andere Culturen leren kennen en begrijpen – Leuke Mensen ontmoeten – Op een Trager Tempo leven

Ontdekken waar ons Gezin (en ’t Jouwe!) Gelukkig van wordt!

Benieuwd naar ons Huis op Wielen?

Maak kennis met ‘Jacky’, onze Camper!

Reis je mee op Social Media?

Dat vinden we super gezellig!