fbpx
Babymassage  en kindermassage olie

Fijne producten van De Groene Linde!

Helpen jou en je kind om tot rust te komen en te ontspannen.

Over De Groene Linde

De Groene Linde is een familiebedrijf in Noord Holland. Ze maken unieke mengels van 100% natuurlijke etherische oliën. De geuren en eigenschappen van deze composities hebben een positief effect hebben op je lichaam én je emoties. Ze werken uitsluitend met natuurzuivere grondstoffen van hoge kwaliteit en ze maken alle composities met de hand.

Super fijn dus! Voor je kind en voor jou.

Vanaf €30,- heb je geen verzendkosten!

En….volg je een online massage cursus (Baby, Dreumes, Peuter of Kindermassage) dan krijg je een kortingscode waarmee je 10% korting krijgt op alle baby en kinderproducten van De Groene Linde!

Fijns voor je kind!

 

De Groene Linde heeft een Kinderlijn die, zoals je al kunt raden; speciaal is ontworpen voor baby’s & kinderen! Met super fijne Babymassage en Kindermassage olie.

In deze Kinderlijn vind je een fijne olie die helpt bij Darmkrampjes (Relax the Cramps en Muizenbuik Massageolie) en een Basisolie (Konijntjes Zacht Massageolie) waar je zelf druppels essentiële olie aan toe kunt voegen. De Groene Linde heeft daarvoor 12 verschillende fijne blends gemaakt, speciaal voor kinderen (zie hieronder). Hoeveel druppels je toe kunt voegen staat in de omschrijving van de Konijntjes Zacht Massageolie vermeld.

Daarnaast zijn er van al deze blends roomsprays en rollers te koop. Zo’n roller kan heel fijn zijn voor je kind om bijvoorbeeld mee te nemen naar school. Zo kan je kind ook tot rust komen als je een fijne massage van jou even niet lukt!

Check hieronder alle fijne producten!

Relax the Cramps

Relax the Cramps is een massage olie die je kunt gebruiken in de periode dat de darmpjes in opstand komen. Door de milde etherische oliën is deze massage olie geschikt voor baby’s vanaf dag 1!

>> Naar product!

Muizenbuik Massage Olie

Deze olie op basis van Sesamolie met o.a. Kamille, Venkel en Lavendel helpt bij darmkrampjes. Daarnaast is deze olie ook heel fijn voor kinderen die onrustig zijn. Dubbel inzetbaar dus!

>> Naar product!

Konijntjes Zacht Massage Olie

Een mooie basisolie op basis van sesamolie die vanuit de ayurveda bekend staat om zijn reinigende eigenschappen. Een basis om een van de andere blends uit de kinderlijn (zie hieronder) aan toe te voegen.

>> Naar product!

Slaap Schaapje

Ga maar lekker slapen!

Deze blend kalmeert en ontspant voor het slapen gaan.  Je kunt het paar druppels toevoegen aan de Konijntjes Zacht Basis olie. Ook verkrijgbaar als Roomspray en Roller.

>> Naar producten!

Kalme Kikker

Rust in je hoofd voor het slapengaan

Deze fijne blend zorgt voor meer rust in het hoofd van de kinderen. Erg fijn om in te zetten voor het slapen gaan. En voor alle kleine “eigenwijze” kikkertjes hebben wij de blend natuurlijk ook weer in een handiger roller. Zo kan jouw kindje het lekker “zelluf” doen.

>> Naar producten!

Leeuwenkracht

Kom maar op! Je kunt het!

Het geeft je kind meer zelfvertrouwen en daadkracht. Je kunt het paar druppels toevoegen aan de Konijntjes Zacht Basis olie. Ook verkrijgbaar als Roomspray en Roller.

>> Naar producten!

Koele Pinguïn

Cool down and be chill like a Pinguïn!

Fijn na een drukke dag op school of uitje.

 

>> Naar producten!

Kindermassage olie

Olifantje zet mij op de grond!

Voor een goede en fijne gronding

Wanneer je goed gegrond bent sta je steviger in je schoenen. Fijn om in te zetten als je merkt dat je zoon of dochter veel in zijn/haar hoofd zit. Kinderen kunnen zelf onrustig worden als ze niet met beide beentjes op de grond staan. Drukke kinderen kunnen zeker wat gronding gebruiken. Je kunt dit het beste met een spray doen. 

>> Naar producten!

Kindermassage olie

Knuffel Beer

Voel je veilig bij mij

Knuffelbeer geeft een veilig gevoel en is voor kindjes die het moeilijk vinden om uit hun veilige en bekende omgeving te zijn. In het kinderdagverblijf vinden ze het lastig om zich aan te sluiten bij andere kindjes en trekken zich terug om zo de veiligheid voor zichzelf te creëren.

>> Naar producten!

Kindermassage olie

Walvisje maak me schoon

Voor een heerlijke frisse energetische reiniging

Om goed energetisch te reinigen, de Walvis spray! Ontzettend fijn om na een lange schooldag of na het spelen met vriendjes te gebruiken. Soms komt er zoveel energie op jouw kind af dat het zich er vervelend van kan gaan voelen. Je kan je vinger er dan niet opleggen waarom jouw kind zo onrustig is.

>> Naar producten!

Kindermassage olie

Egeltje bescherm mij!

Voor een fijne energetische bescherming

Om ervoor te zorgen dat jouw kind beschermd is tegen energie van anderen kan je deze frequentie goed gebruiken! De spray beschermt het energieveld van je kind. Hierdoor raakt je kind niet “vol” en lekt er geen energie weg waardoor je zoon of dochter kribbig of moe kan worden. Fijn om in te zetten voordat je kind naar school of naar een speelafspraak gaat.

>> Naar producten!

Blije Hondjes

Beschermt kun je lekker spelen!

Ruikt als een zonnetje in huis. Helpt je kind zijn eigen energie bij zich te houden en niet teveel weg te geven en ‘leeg te lopen’. Je kunt het paar druppels toevoegen aan de Konijntjes Zacht Basis olie. Ook verkrijgbaar als Roomspray.

>> Naar producten!

Kattenzelf

Om gewoon jezelf te zijn!

Vol zelfvertrouwen en moed. Kinderen hebben de neiging om zich aan te passen aan de omgeving met als gevolg dat ze zichzelf helemaal verliezen. Je kunt het paar druppels toevoegen aan de Konijntjes Zacht Basis olie. Ook verkrijgbaar als Roomspray en Roller.

>> Naar producten!

Kippendroom

Met fijne dromen op stok!

Veel kinderen hebben last van nare dromen en nachtmerries. Deze blend helpt je kind de dag op een fijne manier te verwerken. Je kunt het paar druppels toevoegen aan de Konijntjes Zacht Basis olie. Ook verkrijgbaar als Roomspray en Roller.

>> Naar producten!

Verkouden Neusjes

Weg ermee!

Een milde compositie van etherische olie Niaouli, een vriendelijke variant van Eucalyptus en is daarom zeer geschikt voor baby’s en kinderen. Je kunt het paar druppels toevoegen aan de Konijntjes Zacht Basis olie. Ook verkrijgbaar als Roomspray.

>> Naar producten!

Nog meer fijns voor kinderen!

 

Wat dacht je bijvoorbeeld van Panda Badolie of Monstertjes Spray

Of een van deze fijne Balsem: Zeehondje Hoest Balsem

Klik hier voor de Gehele Kinderlijn

 

En speciaal voor baby’s…

…zijn er 3 super fijne en zeer milde roomsprays! Voor een vrolijke geur in de babykamer of een rustgevende geur voor het slapen gaan. Heerlijk!

En wat dacht je van een van deze fijne Kraampakketten?

Fijns voor jou!

 

Zelf wil je natuurlijk ook wel eens een fijne massage! Liefst met een natuurlijke massageolie.

En die heeft De Groene Linde ook voor je!

Maar dat is niet alles. Bekijk ook de fijne olie composities eens die je kunnen helpen met ontspannen, voor jezelf zorgen en tot rust komen.

Massage Olie

Heerlijke massageolieen! Ik wil ze allemaal wel 😉 Verwarmend met gember en kaneel is mijn favoriet. De Groene Linde heeft ook een fijne gemixte basisolie waar je zelf essentiële olie naar keuze aan toe kunt voegen.

>> Naar producten!

Helende Composities

Oh deze heerlijke composities helpen je echt om weer tot jezelf te komen! Mijn persoonlijke favo is ‘Moeder Aarde’ veel gebruikt in mijn massagepraktijk om bijv zwangere vrouwen te verwennen met een aardend voetenbadje. Maar ook ‘Inner Child’ en ‘Innerlijke Rust’ zijn heerlijk. Ook verkrijgbaar als olie of auraspray.

>> Naar producten!

Fijne ondersteuning

Het ouderschap is niet altijd makkelijk en het vraagt veel van je. Vergeet jezelf niet en laat je ondersteunen door heerlijke geuren. Denk bijv eens aan ‘Eigen Liefde’, ‘Balans’, ‘Zelfvertrouwen’ of ‘Kracht’. Verkrijgbaar als olie en Auraspray.

>> Naar producten!

Ontspannen

Hier vind je fijns om te ontspannen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zakje met 5 olieen die je helpen ontspannen. Ook super leuk om kado te doen aan een andere moeder die wel wat ontspanning kan gebruiken! En vergeet ook de ‘Relax’ en ‘Rust in je hoofd’ rollers niet. Fijn om bij de hand te hebben!

>> Naar producten!

Nog meer fijns voor jou!

Wat dacht je bijvoorbeeld van de New Mom. Met super fijne olie voor je zwangere buik!

Voor mensen die hooggevoelig zijn is er de HSP lijn. Met zelfs een heel Gezinspakket om je hele gezin te ondersteunen!

En vergeet vooral de Roll-ons niet!

Super fijne rollers, met de heerlijkste geuren. Helemaal afgestemd op jou. Passen makkelijk in je tas en zo heb je ze dus altijd bij de hand!

Meer weten over Kindermassage?

 

Fijn! heeft 4 Online Cursussen. Elke cursus sluit perfect aan bij de leeftijd van het kind. De Babymassage is heel rustig en bouwt langzaam op. Bij de cursussen Dreumes-, en Peutermassage worden leuke rijmpjes en liedjes gebruikt zodat je de aandacht van je kind wat langer vast kunt houden. Een Dreumes of Peuter blijft namelijk niet meer zo makkelijk stil liggen als een baby 😉 Tijdens de Kindermassage worden technieken gebruikt die geschikt zijn voor wat oudere kinderen.

Online Cursus Baby/Kindermassage Kado doen?

 

Dat kan ook! Kies een van de 4 kadobonnen, maak hem persoonlijk met een leuke tekst en eventueel een foto en je lieve, leerzame en duurzame kado is klaar om verstuurd te worden! Super snel en makkelijk!