fbpx

Algemene Voorwaarden

Op deze pagina, lees je de Algemene Voorwaarden van Fijn!

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten van Fijn!

Over Fijn!

Bedrijfsnaam: Fijn!  Website: www.fijnvoorgrootenklein.nl  Email; info@fijnvoorgrootenklein.nl.
KvK nummer: 09206968

1. Online cursussen

1.1 De aankoop van een online cursus is definitief. Een online cursus is een levering van digitale inhoud. Na betaling krijg je meestal direct toegang tot het eerste deel van de cursus. Je doet afstand van bedenktijd en het recht op ontbinding. Het is niet mogelijk om geld terug te krijgen van online cursussen.

Dit geldt ook voor betalingen in termijnen. Op moment van inschrijving en aankoop wordt een betalingsverplichting aangegaan voor de volledige termijn.

1.2 De online cursus is persoonsgebonden. Bij aanschaf stem je in dat al het materiaal alleen voor jouw eigen gebruik is, binnen jouw gezin. Het is niet toegestaan en strafbaar onder nationaal en internationaal copyright recht, om informatie, video’s, audiobestanden, teksten en andere intellectuele eigendommen uit de online cursus te vermenigvuldigen, publiceren, verspreiden of op een andere manier voor derden toegankelijk te maken zonder voorafgaande toestemming van Fijn!

Ook is het niet toegestaan je inloggegevens te delen met anderen. Ons systeem is hierop beveiligd en bij misbruik wordt je account verwijderd zonder restitutie.

1.3 Fijn! doet haar best om ervoor te zorgen dat het cursusmateriaal altijd beschikbaar is maar kan echter nooit verantwoordelijk worden gehouden voor technische problemen buiten haar invloed.

1.4 Fijn! behoudt zich het recht om personen zonder opgaaf van redenen uit te sluiten van deelname van online cursussen en andere diensten. Indien het cursusgeld reeds betaald is door de deelnemer, zal het betaalde bedrag worden teruggestort door Fijn!.

 

Copyright

Copyright © Fijn!. Alle rechten voorbehouden. Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op alle teksten, afbeeldingen, geluiden en andere materialen op deze site en in de online cursussen van Fijn! zijn eigendom, worden gebruikt met toestemming of onder licentie.

Het is vrij toegestaan de artikelen van deze website te delen mits het volledige artikel zonder aanpassingen of aanvullingen wordt overgenomen en voorzien van bronvermelding en link naar www.fijnvoorgrootenklein.nl

 

Disclaimer

1.1 De informatie die Fijn! verstrekt is geen vervanging van reguliere psychologische of medische begeleiding. Dit geldt voor alle informatie inclusief maar niet beperkt tot: de websites, online cursussen, workshops, webinars, interviews, meditaties, artikelen op andere websites, sessies, gesprekken, emails en door Fijn! geplaatste informatie en reacties in een Facebook groep of elders online.

1.2 Je bent ten alle tijde volledig zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt naar aanleiding van de informatie die Fijn! verstrekt. Dit geldt voor alle informatie inclusief maar niet beperkt tot: de websites, online cursussen, workshops, webinars, interviews, meditaties, artikelen op andere websites, sessies, gesprekken, emails en door Fijn! geplaatste informatie en reacties in een Facebook groep of elders online.

1.3 Fijn! doet haar best om ervoor te zorgen dat alle informatie juist en volledig is. Fijn! is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade als gevolg van de informatie die gegeven is, het ontbreken daarvan of het (onjuist) toepassen van de informatie.

1.4 De teksten en reacties op de website kunnen je een idee geven van mogelijke resultaten en dat wat anderen hebben ervaren. Aangezien ieders proces uniek is kunnen specifieke resultaten nooit gegarandeerd worden.

1.5 De testimonials en reacties op deze website zijn van mensen die met Fijn! gewerkt hebben in sessies en/of cursussen en toestemming hebben gegeven voor het delen van hun woorden.

Bij vragen, klachten of verzoeken kun je contact opnemen met info@fijnvoorgrootenklein.nl.

Ik (Inge van Fijn!) hoop je zo voldoende te hebben geïnformeerd.

Meer weten over mij? Klik HIER